Ingatlan

2022.02.16. 12:18

Tatabányai vállalkozó lett az év franchise partnere

A Magyar Franchise Szövetség díját kapta a Duna House ingatlanközvetítő csoport megyei partnere. A vállalkozó nem először kapta meg a díjat.

Kemma.hu

Mázi Gábor rangos díjat kapott

Forrás: Duna House

Kihirdette a 2021. év legjobbjait a Magyar Franchise Szövetség, amelyen többek között a Duna House-t is díjazták. A Magyar Franchise Szövetség a saját szakmai elismerését hálózatok és franchise partnerek részére írja ki évről évre. 

Idén az Év Multi-Unit Franchise Átvevője címet a tatabányai vállalkozó, Mázi Gábor nyerte el, aki 8 irodát üzemeltet az ingatlanközvetítő csoport hálózatán belül, ebből ötöt Komárom- Esztergom megyében, tájékoztatott közleményben az ingatlanközvetítő cég.

Mázi Gábor már másodszor nyerte el a Magyar Franchise Szövetség díját. Ingatlanszakmai tevékenységét 1990-ben indította el, értékbecslőként kezdett, majd saját irodát épített fel. A 2008-as gazdasági válság a tatabányai vállalkozót is mélyen érintette, de sikerült fennmaradnia, s ezután fogalmazódott meg benne, hogy a kiszámíthatóbb jövőt egy nagy hálózat biztosíthatja. 

Több mint tíz éve, 2011-ben csatlakozott az ingatlanközvetítő céghez két irodájával, és azóta nem csak képviseleteinek száma, de azok forgalma is folyamatosan növekszik. A pandémia évében például a gazdasági nehézségek ellenére is 4 százalékos növekedést tudott elérni, amit további 52 százalékkal emelt 2021-ben. 

Jelenleg Győrben, Tatabányán, Tatán, Bicskén, Dorogon, Esztergomban, Komáromban és Budapesten van irodája, amellyel 70 ingatlan- és pénzügyi szakértőnek ad munkát. Stratégiája, hogy meghatározott időközönként új területen, régióban is terjeszkedik, és a lakóingatlanok mellett fokozatosan, egyre nagyobb figyelmet fordítanak a gazdasági ingatlanokra és termőföldekre. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!