díjátadó

2020.11.26. 07:00

Elmarad a Príma-gála: jövő márciusban díjazhatják a legjobbakat

A járvány miatt idén nem tartják meg a gálát. A közönségdíjas vállalkozók, közéleti személyiségek már megvannak, a három Príma-díjas személyét is hamarosan kiválasztják.

M. K.

Az Év Vállalkozói és a megye Kiemelkedő Társadalmi szerepvállalója díjazottai

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zantleitner Ingrid

– A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének elnöksége a járványhelyzet miatt úgy döntött, hogy idén nem rendezik meg december elején a Prima Primissima Gálát és a Vállalkozók Napját – mondta Pordán Zsigmond, a VOSZ megyei szervezetének elnöke. – A megyékben sem lesznek 2020-ban Príma Díjkiosztó Gálák, valamint elmarad az ehhez kapcsolódó Év vállalkozója díjak átadása. Megyénkben azt szeretnénk, ha 2021 elején méltóképpen ünnepelhetnénk.

Pordán Zsigmond elmondta, hogy a közönségdíjas személye már megvan. A három Príma-díjast – ők 1-1 millió forintot is kapnak – a támogatók szavazatai alapján választják ki a tíz jelölt közül, akiket megismerhettek a 24 Óra és a Kemma.hu olvasói egyaránt. Várhatóan különdíjas is lesz, a VOSZ kezdeményezését segítők jóvoltából. Az előkészületek tehát megtörténtek, már „csak” annyi kell, hogy csillapodjon a járvány, és újra lehetségessé váljék a rendezvények lebonyolítása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!