hirdetés

2020.06.03. 19:32

Nyaralás a csodálatos Kristály Völgyben a Somló, a Bakony és a Balaton felvidék ölelésében!

Címkék#hirdetés

Az idei nyár más lesz, mint a többi, turisztikai szakemberek szerint a vírushelyzet teljesen megváltoztatja a nyaralási szokásokat.

(X)

A Lounge Group által a Magyar Turisztikai Ügynökség megbízásából készített reprezentatív felmérés szerint a megkérdezettek közel fele választja a külföldi nyaralás helyett a belföldi úti célokat. A kutatás szerint, aki útra kell az aktív szabadidős tevékenységekre, vagy pihenésre, wellness-szolgáltatásokra vágyik.

Tudják ezt az ajkai Hotel Kristály Konferencia&Wellnes**** szállodában is, ezért alkották meg a Visszajövünk! – Kalandos Nyár elnevezésű csomagjukat. Ezen csomag szerepel a Csodás Magyarország Visszavárunk kampányában, ahol jelentős kedvezménnyel foglalhatnak a vendégek.

https://kristalyhotelajka.hu/visszajovunk-kalandos-nyar.html

Aki a szállodát választja feltöltődésre, rengeteg izgalmas látnivalót fedezhet fel a hotel közvetlen környezetében, recepciós kollégák napi programajánlatokkal várják a családokat. Ajánlanak fél- és egésznapos programokat, mint pld. a Sóbri Jóska Élményparkot, Somló hegyi kirándulást, vagy akár strandolást a szálloda mellett található Kristályfürdőben.

A kerékpár szerelmeseinek is változatos túraútvonalakat tudunk ajánlani, az igazán bátraknak egészen a Balatonig, ahol egy kellemes mártózás után visszafelé indulva útba ejthetnek egy borkóstolót vagy akár várlátogatást is.

Szobafoglalás

Aki pihenése alatt nem szeretné elhagyni még a szállodát sem, annak számos lehetősége van házon belül. Élvezheti a wellness részleg nyújtotta kényelmet, a szaunák, só szoba, gőzfürdő méregtelenítő hatását. Választhat masszázs ajánlatokból vagy a hotel jógaoktatója által nyújtott szolgáltatásokból.

https://kristalyhotelajka.hu/wellness-hotel.html

A szálloda másik nagy előnye a maximális biztonság, a fent említett felmérésből kiderül, az idei évben a válaszadók a biztonságot és a vidéket részesítik előnyben. A Hotel Kristály Konferencia&Wellnes**** tökéletes helyszín, a tökéletes nyaraláshoz, 4000 m2 alapterületen 38 szobával várja az idelátogatókat. Ez alapján zsúfoltságtól biztos nem kell tartani.

https://kristalyhotelajka.hu/szobafoglalas.html

Szobafoglalás

A szálloda Carbon bárjában lehetőség nyílik családi versenyzésre bowling pályáinkon, csocsóinkon, dartsainkon és biliárdasztalainkon. A győztes minden esetben vendégünk egy általa választott italra.

Kristály Hotel

Cím: 8400. Ajka, Korányi Frigyes u. 20.

Telefonszám: +36 30 607 1661

E-mail cím: [email protected]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!