Celeb

2024.01.26. 14:52

Nem akármilyen témában vett részt kerekasztal-beszélgetésen Tomán Szabina

Tomán Szabina, a tatabányai származású üzletasszony közösségi oldalán számolt be arról, hogy legutóbb egy izgalmas témával foglalkozó kerekasztal-beszélgetésen járt.

Kemma.hu

Tomán Szabina a Facebook-oldalán közzétett posztban számolt be arról, hogy nemrég egy számára nagyon fontos témáról szóló beszélgetésen járt, ahol a munka és magánélet egyensúlyáról volt szó a női döntéshozók szemszögéből.

– Azt gondolom, ennek az egyensúlynak a fenntartása fontos kihívás lehet a férfiak és a nők számára is. Nőként azonban sokszor a társadalmi normák, hagyományok és elvárások miatt nehezebb lehet ezt elérni. Megnyugtató volt megbizonyosodni arról, hogy nem csupán én érzem néha azt, milyen jó volna olykor tíz, de legalábbis kétfelé szakadni, és közben inspiráló, hogy hasonló beszélgetőtársaim milyen megoldásokat vetnek be a mindennapokban, melyek segítenek ezt a harmóniát megalapozni - írta. 

Hozzátette: jó érzés volt ennyi ember előtt beszélni az egyik szívügyéről, ilyen inspiráló társaságban, mint Ördög Nóra, televíziós műsorvezető és vállalkozó, Bánhegyi Zsófia, a Szerencsejáték Zrt. kereskedelmi igazgatója és Csikesz Erika, a TV2 Média Csoport értékesítési igazgatója. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában