Titokzatos

2023.12.03. 09:00

Vásárlás előtt? - 750 milliós luxusházakat nézeget Berki Mazsi

Berki Mazsi belevetette magát az ingatlanbizniszbe, azonban azt még pontosan nem árulta el, hogy milyen céllal. Lehetséges, hogy hamarosan visszaköltözik Pestre?

Kemma.hu

Berki Mazsi nemrégiben költözött el Budapestről Székesfehérvárra Emmával és új párjával. Teendői nagy része azonban mégis a fővároshoz kötik. Pénteken egy egészen meglepő rakott ki közösségi oldalaira, számolt be róla a Borsonline. Ismét költözés előtt áll?

Berki Krisztián özvegye igazán titokzatosan fogalmazott legújabb posztjában, amelyben arról ír, hogy pokolian drága luxusingatlanokat nézett meg. Mazsi a 24 órán át elérhető Instagram-történetében, és a Facebookon is beszámolt a titokzatos lakásváráslásról, amely során egy 750 milliós ingatlant is megtekinthetett, de a legolcsóbbért is 350 milliót kell csengetnie, aki szeretné magáénak tudni. A sztáranyuka nem árulta el pontosan miért volt háznézőben, ezt egyelőre követői képzeletére bízza.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában