Kemma.hu videó

2023.11.14. 08:35

Videón a sztárparádé Oroszlányban: minikoncertek sorát közvetíti a zenecsatorna

Apostol együttes, Kaczor Feri, Kalapács Józsi, Ruszó Tibi, Zámbó Krisztián és a 4F-Club. Csak néhány név az előadók közül, akik elévülhetetlen sikereket alkottak saját zenei műfajukban. És ők azok, akik felléptek november 12-én, vasárnap a Kölcsey színháztermében. Aki nem tudott részt venni az oroszlányi felvételeken, az sem marad le róluk. Mi rövid ízelítőt hoztunk, de hamarosan a TV2 zenecsatornáján is láthatók lesznek a produkciók.

Wágner Zsanett

Nem csak a szomszédból, de még Székesfehérvárról is jöttek a bányászvárosba november 12-én, vasárnap, ugyanis egy napra forgatási helyszínné alakult a Kölcsey színházterme. A Barlang bisztró Lacival című műsor első két évada, vagyis 20 adás készült az oroszlányi helyszínen. A produkciót, ami jövőre debütál a TV2 csoport zenecsatornáján, február 14-én láthatják majd a tévénézők a Zenebutik Tv-ben.

A fókuszban a minikoncertek voltak: a szervezők nem ragaszkodtak az előre megbeszélt fellépési időponthoz. Voltak zenei blokkok, de azokon belül cserélhettek is az előadók. Így alakult ki a sorrend a mulatós műfajában jártas felépők, a retró slágerek, a pop, valamint a rock képviselői között.

Voltak előadók, akik először létek fel Oroszlányban, de olyan is akadt – például az Apostol együttes – akik napokon belül már másodjára léptek a Kölcsey színházterem színpadára. Igaz, utóbbi előadásnál, tehát a tévéfelvételnél már az egész formációnak tapsolhatott a közönség, és énekelhette velük, mennyire nehéz a boldogságtól búcsút venni.

A gyerekekre is gondoltak a műsor készítői
A gyerekekre is gondoltak a műsor készítői
Fotó: W. Zs. / Forrás:  24 Óra

Érdekesség, hogy a 4F-Club 25 év kihagyás után koncertezett. Tagcserével, a régi dalokat áthangszerelve hallhatta tőlük a közönség például az Érdek érzelem című szerzeményt. A színpadon a mulatós koronázatlan királya, Kaczor Feri is megjelent, aki két részből álló minikoncertet adott. Zeneszámai alatt többen készítettek telefonos videót, és a taps sem maradtott el. 

Kétség nem fér hozzá, hogy Kalapács József egyenesen felrobbantotta a színpadot, de sokan voltak kíváncsiak a retró slágerekre is. A Buborék együttes gyermekműsora kezdte a sort, amit a gyerekek és gyermeklelkű felnőttek egyaránt élveztek. Végül pedig a Kék és narancssárga produkció volt az, amely zárta a fellépők sorát.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!