Influenszer

2023.11.28. 14:00

Ezért tört ki könnyekben Berki Mazsi

Egész héten betegséggel küszködött, mégis legyőzte Janicsák Vecát a Sztárbox meccsén Berki Mazsi. Meglepő volt, hogy közvetlenül az eredményhirdetés után mégis elsírta magát az influenszer.

Kemma.hu

A tatabányai származású Berki Krisztián özvegye, Berki Mazsi volt a a Sztárbox legutóbbi estjének egyik hőse. Mint megírtuk: lázas betegen készülődött a héten, mégis remekül helytállt a térdsérüléssel küzdő, de jó erőben lévő Janicsák Veca ellen. 

Mazsi körbetáncolta ellenfelét, de ha kellett, kőkemény egyenesekkel operált. Veca az első menetben ugyan nagyon eltalálta egyszer, de az egész mérkőzés alapján megérdemelten emelte a bíró Berki Krisztián özvegyének kezét a magasba. Mindenkit meglepett azonban, hogy az eredményhirdetés után elsírta magát az influenszer. 

Elárulta, hogy otthon is sírt már, mert nem tudott menni edzeni a betegsége miatt. De az edzője, a családja és a párja támogatták. Biztatták, hogy nem lesz baj, kell ez a pihenő, és jó lesz a vége. Köszönetképpen nem véletlen, hogy a győzelme után Berki Mazsi először párjához, Zoltánhoz ment oda, aki a ring mellől szurkolt neki. Mint megírtuk: Mazsi a kislányával, Emmával néhány hónapja költözött az új párjához Székesfehérvárra. A jómódú vállalkozóval több mint egy éve vannak együtt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!