Celebsorsok

2023.11.30. 15:51

Berkivel élte át élete legnagyobb szívásást a Viszkis

Ambrus Attila olyan közös emlékeket idézett fel Berki Krisztiánról, amelyeket soha életében nem fog elfelejteni.

Kemma.hu

Már több mint másfél éve, hogy elhunyt a tatabányai izomceleb, Berki Krisztián. Most a Borsnak a Viszkis mesélt róla, hiszen 6 évvel ezelőtt olyan élményeket éltek meg közösen, amely azóta is mélyen él Ambrus Attilában. Azonban ezeket már egyedül, barátja nélkül kell, hogy felidézze.

Mint ismert, Berki Krisztián és Ambrus Attila egy párosként vágott neki az első Ázsia Expressznek, amelyet végül meg is nyertek. Ahogy a Borsonlinenak nyilatkozta, ami az első pillanatban eszébe jut, ha hallja Krisztián nevét, az az, hogy élete legdurvább szívásást élte át vele. Még úgy is, hogy nem keveset töltött börtönben.

Majd olyan történetet mesélt el Berkiről és az Ázsia Expresszről, amit még senkinek sem mesélt el soha.
– Még Budapesten megdumált, hogy tegyek tizenkét liter aloe verát a bőröndömbe, mondván, hogy valami nagy üzlet lesz belőle kint. 

Ebből az lett, hogy ötezer kilométeren át cipeltem, hegyen völgyön és monszunon keresztül, csak azért, hogy néha igyunk belőle egy-egy kupicával. Persze végül leesett, hogy ő kötött valami számára remek üzletet egy itthoni céggel és én tulajdonképpen a madár voltam a buliban. Krisztián úgy bepalizott, mint előtte és azóta se senki 

– részletezte Ambrus Attila.

A Viszkis arra is jól emlékszik, hogy csak Krisztián kitartásának és akaratosságának köszönhették a végső győzelmet.
– Krisztiánnak rengeteg pozitív tulajdonsága volt amellett, hogy bárkit képes volt megvezetni fél perc alatt. Hihetetlenül rámenős volt és mindig pontosan tudta mit akar és azt is, hogyan érje azt el bárkinél. Ezek a tulajdonságok, vagyis inkább képességek hatalmas hasznunkra voltak a forgatás alatt, hiszen ma már kimondhatjuk, mi, vagyis az első széria párosai voltunk a sorozat kísérleti nyulai. Azóta már sok mindent másképpen csinálnak – mondta Ambrus, majd hozzátett, hogy ha mély ponton volt és fel akarta adni, akkor Krisztián szinte lyukat beszélt a hasába, hogy meggyőzze a folytatásról.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában