Muszáj volt

2023.11.16. 12:00

Berki Mazsi elárulta, miért volt kénytelen felöltetni az ajkát +VIDEÓ

Megtette, amire szüksége volt. Berki Mazsi vékony ajkakkal született, de megtalálta azt a helyet, ahol olyan szájat kapott, amilyenre mindig is vágyott.

Kemma.hu

Forrás: borsonline/TikTok

A szépségért meg kell szenvedni. Ezt Berki Mazsi is jól tudja, és végre el is árulta, miért töltette fel az ajkait. A celebanyuka a Borsnak mesélt döntése hátteréről

– Nagyon vékony csíkszájat örököltem édesapámtól, de anyukámnak sincs túlzottan vastag szája. Ahogy idősödünk, úgy vékonyodik az ajkunk, és ezt már kicsit láttam a sajátomon is. Természetes dúsításra vágytam. Ötödik alkalommal vagyok itt; mindig úgy megyek el innen, hogy tökéletesen elégedett vagyok az eredménnyel – mesélte Mazsi.

– Ez a kezelés fájdalmas, de mindig kapok két stresszlabdát, amit nyomkodhatok közben. Viszont ahogy végzünk, már nincs semmi fájdalom. Általában egy hétig duzzadtak az ajkaim a dúsítás után, de őszintén, nekem tetszik is az, amikor kicsit nagyobbnak tűnik, szóval én tényleg a kezelés után azonnal elégedetten nézek tükörbe – árulta el.

Mazsi orvosa, dr. Széchenyi Kornél részletesen elmagyarázta, mi történik a beavatkozás alatt.

– Hyaluronsavat juttatunk az ajakpír alá. Nagyon mélyre nem töltünk, mert akkor az eredménynek nem biztos, hogy természetes hatása lesz, és a bevérzés kockázata is nagyobb. Minden ajaktöltésnél normális, hogy a kezelés után beduzzad a száj, esetleg be is vérzik. Nem kell megijedni, mert ez egy-két héten belül elmúlik. A duzzanatot lehet csökkenteni jegeléssel, viszont a forró italokat és ételeket kerülni kell. Ugyanígy mellőzni kell az alkohol fogyasztását, mert annak hatására még jobban megduzzadhat az ajak. A dohányzás sem javasolt, mert rossz hatással van a mikrokeringésre, ezáltal meghosszabbítja a gyógyulás idejét. Érdemes ajakápolókat használni, amik segítik a gyógyulást. A korrekció és az újratöltés csak a kezelés után két héttel javasolt – ismertette a beavatkozás részleteit Mazsi orvosa.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában