Celeb

2023.10.21. 13:00

„Minden lépés számít” - Balin ült sakktábla elé az oroszlányi bombázó

Kocsis Alexandra számára az élet olyan, mint a sakk. Baliról posztolt Instán újabb képet az oroszlányi szépség.

Kemma.hu

Ahogy már arról beszámoltunk korábban is, az oroszlányi amazon Balin töltődik fel éppen. Kocsis Alexandra Instagram-oldalán ismét Baliról posztolt. A szépség nem csak a bomba alakjával, hanem a csodás környezettel is elkápráztatja követőit. Legutóbb arról posztolt videót, ahogy az óceánban egy teknőssel együtt búvárkodik.

Legújabb posztjában egy sakktáblánál pózol az oroszlányi bombázó, aki a kép mellé magvas gondolatokat is megosztott. Mint írta, a sakk olyan, mint az élet. 

Minden lépés számít. Minden bábunak, minden döntésnek következménye van. Ahogy az életben, a sakkban is a stratégia és a taktika meghatározó. Meg kell tervezni lépéseinket, de alkalmazkodni is tudnunk kell az aktuális helyzethez. Az élet és a sakk közötti hasonlóságokra rávilágítva felismerhetjük, hogy mindkettőben a körültekintő gondolkodás, az előre tervezés és a váratlan helyzetek kezelése kulcsfontosságú. Mindkét játékban a kitartás és a tanulás segít elérni a kitűzött célokat. Tehát, ha az élet sakkját játszod, tartsd szem előtt: a lépéseid számítanak!

– írta Alexandra Instagramján.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában