Esztergomba is várják a segítőket

2023.09.07. 17:03

A Quack frontembere is karját nyújtotta a tatabányai Civil Véradó Héten

Lőrincz Álmos harmadik alkalommal nyújtotta karját, s persze ezúttal sem hagyta otthon a zenekar védjegyeként is ismert sárga műanyag kiskacsát sem.

Kemma.hu

Álmos nem hagyta otthon a zenekar védjegyét sem

Forrás: 24 Óra

Fotó: SG

Kilencedik alkalommal szervezett Civil Véradó Hetet a Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkársága a Civil Közösségi Szolgáltató Központok, valamint az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) a Magyar Vöröskereszt közreműködésével. A vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ ezúttal is a város központjába, a Jubileum Parkba, a Szabadidősport Szövetség székházába várta az önzetlen segítőket. 

Az elsők között érkezett Lőrincz Álmos, a tehetséges tatai zenész, aki a Quack zenekar frontembereként már hetekkel ezelőtt felhívta a fiatalok figyelmét a civil véradásra. Miközben átesett a kötelező orvosi vizsgálaton, s leült a székbe, sorra érkeztek és csatlakoztak hozzá az önzetlen segítők.

Több tucat sporthoz, vagy a civil élethez közel álló érkezett, nagy többségük már korábban is nyújtotta karját a civil váradásokon. 
Vármegyénkben legközelebb szeptember 12-én, kedden szervez véradást a Civil Közösségi Szolgáltató Központ a Kapcsolatok Házában 10.30 és 13 óra között. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!