Legerősebb humorista

2023.06.25. 16:44

Fekete László fergeteges humoresttel készült a Szent Iván-éji programokon +fotók

A Csolnokon élő Fekete László, az ország legerősebb embere közel egy órás humoros, erősségi bemutatót tartott Balassagyarmat főterén szombaton délután. Egy hordó sört ajánlott fel annak, aki elemeli a földtől a 150 kilós golyót.

Kemma.hu

A Csolnokon élő Fekete László, az ország legerősebb embere humoros bemutatót tartott Balassagyarmat főterén szombaton

Forrás: Nool.hu

Fotó: Lukács Zsófia

Mint ahogyan arról a nool.hu beszámolt, Szent Iván éjszakája programsorozatának részvevőjeként saját műsorral lepte meg a gyarmati közönséget Fekete Laci és fia Fekete Miklós nyolcszoros világbajnok. A világ legerősebb embere azzal viccelődött, hogy már nyugdíjas korára örül, ha két bevásároló szatyrot meg bír emelni. Majd mesélt a Natúr Világ Legerősebb Emberei Világbajnokságokon elért sikerekről. Azt is elárulta, hogy folyamatosan azon dolgozik, hogy az erős emberek versenye olimpiai sportág legyen.

A Csolnokon élő erőember műsorában Balassagyarmat legerősebb emberét kereste, akik lakossági súlyokkal mérik össze erejüket.  Négy erős, bátor gyarmati jelentkezett, hogy különböző súlyokat felemeljen. Sajnos egyik versenyzőnek sem sikerült a 150 kilót megemelni, azonban egy közel egy órás, humoros előadás részesei lehettek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!