Celebmustra

2023.03.19. 20:03

Patrik már talált, Tomán Szabina még keres - erről posztoltak a héten celebeink

Ezen a hétvégén is körbenéztünk, miről posztoltak a Komárom-Esztergom vármegyei celebek az elmúlt napokban, mit mutattak meg az életükből a közösségi oldalakon. Íme!

Kemma.hu

Heti celebfigyelőnkbe a tatai vívóból lett exatlonista, Esztergályos Patrik, az aranytorkú tatai énekes, Pápai Joci, a diákévei miatt Esztergomhoz kötődő hegymászó, Suhajda Szilárd, az Árpa Attilától elvált tatabányai üzletasszony, Tomán Szabina és a Búbánatvölgyben élő Ambrus Attila, azaz a Viszkis került be. Lássuk is, mi történt a vármegye celebjeivel az elmúlt napokban!

Patrik az Operaházba és az Angolparkba is elvitte kedvesét

Esztergályos Patrik tatai-tatabányai vívó, az Exatlon egykori versenyzője egy friss posztjában az Operaházan pózol új szerelmével. Patrik az Instagram-oldalán azonban mást is megosztott, igaz, csak 24 órán át látható történetében: választottjának ugyanis megmutatta a csodákkal teli Tata egyik látványosságát, a Cseke-tónál lévő Angolparkot és az ott megbúvó műromokat is.

Forrás: Esztergályos Patrik/Instagram

Nem csak a rajongóknak volt nagy élmény Joci koncertje

Óriási bulit csapott nemrégiben az Akvárium Klubban Pápai Joci. A tatai énekes most fotóválogatássak idézi fel a koncert legnagyobb pillanatait az Instagram-oldalán. Érdemes végiglapozni az albumot.

A nemzeti ünnepen kapott elismerést Suhajda Szilárd

Március 15-én vehette át az év sportolója elismerést Suhajda Szilárd, volt esztergomi diák. Az alpinistát, aki már többször járt a Himalájában, kisfia is elkísérte a fóti díjátadóra. Az édesapa most minden időt kihasznál, együtt lehessenek, hiszen március végén újra útnak indul, ezúttal azt tervezi, hogy tiszta mászással, palack nélkül éri el az Everest csúcsát.

A másik felét keresi Tomán Szabina

Tomán Szabina egy konkrét álláshirdetéssel jelentkezett a napokban Instagram-oldalán. A sikeres tatabányai üzletasszony egy „komplex embert” keres, aki egyszerre van otthon az üzleti világban, érdekli a divat és könnyedén veszi az akadályokat is.

A bizalmi pozíciót megkaparintó személy pedig nem csak Szabina asszisztense lesz a hétköznapokon, nem csak a titkára az üzleti életben, de a másik fele az élet minden területén. És hogy mit kap az illető mindezért cserébe a versenyképes bérezésen túl? Mentorálást, segítséget, és minden támogatást – szól az üzletasszony ajánlata.

Workshopot tart a Viszkis - nem bankrablásból

Mint ismeretes, Ambrus Attila, azaz a Viszkis a börtönben tanulta ki a keramikus szakmát és szabadulása óta ezzel keresi meg a kenyérre valót. Csodás portékáit viszik is, mint a cukrot. Ezúttal pedig egy igazán különleges alkalomra invitálja követőit az Instagram-oldalán. Attila kerámia workshopot tart, amelyre várja a jelentkezéseket.
 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában