Titkok

2023.01.06. 09:20

Újabb titok látott napvilágot Berki Krisztián házasságából

Nyolc hónappal Berki Krisztián halála után is sok a megválaszolatlan kérdés. Például mennyire érezhette fenyegetve magát, ha egy titoktartási szerződést akart aláíratni feleségével? Mint ahogy azt sem tudni, tényleg egészségügyi probléma állt a halála hátterében?

Kemma.hu

Titok a múltból: Berki Krisztián szerződést akart aláíratni feleségével

Forrás: Borsonline.hu

Eltelt nyolc hónap, de a mai napig felröppen egy-két hír Berki Krisztián halálával és válságba került házasságával kapcsolatban. A teljes igazságot viszont már soha nem tudhatjuk meg, legalábbis az ő verzióját, írta meg a borsonline.hu. 

A Bors tavaly februárban tudósított arról, hogy Berki átmenetileg egy belvárosi szállodában húzta meg magát, remélve, hogy lecsillapodik Katona Renáta és a közte lévő feszültség. A családi béke volt számára a legfontosabb, és úgy tűnt, a néhány hetes különlét jót tett a kapcsolatuknak. Legalábbis erre lehetett következtetni azokból a közösségi oldalaira posztolt fotókból, amiket már Mexikóból osztott meg követőivel. 

A nagy útnak Mazsival vágott neki, de a lapunkhoz eljutott információk szerint ez sem volt balhémentes. Özvegyének legutolsó interjúja, melyet a Palikék Világa by Manna című műsor szilveszteri adásában láthattunk, sokakban újabb indulatot váltott ki, így jutott el hozzánk az az információ is, hogy a médiaszemélyiség feltételhez kötötte a halála előtti észak-amerikai utazást.

Újabb titok látott napvilágot Berki Krisztián házasságából
Nyolc hónap elteltével újabb titokra derült fény házasságából 
Fotós: Knap Zoltán / Forrás: Borsonline.hu

Azt mesélte napokkal az indulásuk előtt, hogy egy titoktartási szerződést akart kötni a feleségével, ezzel biztosítva magát, hogy gyermeke édesanyja semmilyen kompromittáló videóval nem él vissza.

Krisztián félt, hogy olyan felvételek is napvilágot látnak, amit nem szeretne – kezdte lapunknak egy ismerős. – Mindig arról panaszkodott, hogy Mazsi szerint üldözési mániája volt a drogok hatására. Bár a házasságukat is szerették volna megmenteni, bíztak benne, hogy távol Magyarországtól mindent rendezni tudnak, de nem sikerült. Aki ismerte őket közelebbről, pontosan tudta, hogy visszafordíthatatlan szintre lépett a kapcsolatuk – mesélte a neve elhallgatását kérő barát. Az információnkat Berki édesanyja, Júlia is megerősítette.

Újabb titok látott napvilágot Berki Krisztián házasságából
Krisztián minden titkát megosztott az édesanyjával, így a szerződésről is tudott Júlia
Fotós: TV 2 / Forrás: Borsonline.hu

- A fiam semmit nem titkolt el előttem. Tudtam erről a szerződésről, még a tartalmát is megosztotta velem. Az üzeneteit máig őrzöm, ezt is. Mindent megpróbált, hogy ne durvuljon el nagyon a helyzet, ezért kényszerült erre a döntésre – mondta szűkszavúan az asszony, majd hozzáfűzte, ő már óvatosan fogalmaz, mert „megkérték”, hogy ne nyilatkozzon az újságoknak.

Krisztián a kint töltött idő alatt a Borsnak adott interjút, melyben arról mesélt, terapeuta is segítette, hogy újra egymásra találjanak. Jó úton is haladtak, ám a médiaszemélyiség váratlan halála mindennek véget vetett.

Újabb titok látott napvilágot Berki Krisztián házasságából
A május 6-án elhunyt Berkinek pszichológusa szerint nem voltak komolyabb egészségügyi gondjai 
Fotós:  Bors/KZ / Forrás: Borsonline.hu

Nem derült ki, mi okozta a halálát

Az említett interjú olyannyira felborzolta a kedélyeket, hogy újra elkezdték találgatni, mi okozta a május 6-án, tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztián halálát. Özvegye szerint egy eltitkolt betegség állt a háttérben. Mazsi elmondta, férjének gondjai voltak az egészségével, ám férfiúi hiúságból nem nézett szembe a problémával. 

Az egykori Fradi-vezérhez közel állók szerint azonban makk egészséges volt. Megkerestük Berki legfőbb bizalmasát, pszichológusát, Roboz Zsókát, akivel szoros baráti kapcsolatban állt. A szakember kérdésünkre azt mondta, ha komolyabb egészségügyi gondjai lettek volna Krisztiánnak, ő tudta volna.

Az igaz, hogy magas volt a vérnyomása, de erre megkapta a megfelelő kezelést. Gyógyszert szedett, betartotta az előírásokat, komolyan vette a problémát. Ebből egyébként sosem csinált titkot, hiszen a közösségi oldalain is említette. Egészségtudatos volt, és mindig erre próbálta buzdítani a követőit is – mondta röviden.

Hogy kiderüljön valójában mi lehet az igazság, és hogy a találgatások végérvényesen megszűnjenek, csak egyféleképpen lehetséges, ha részlegesen nyilvánosságra hozná özvegye a halotti bizonyítvány tartalmát, ami tartalmazza a halál okát. Ezt azonban még Berki édesanyja, Júlia sem tudja, akinek igazán lenne joga az igazsághoz.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!