Régi is, új is

2022.12.20. 18:18

Visszatér a képernyőre a Zsákbamacska - Pápai Joci és Majka vezetik majd

Megújult formában tér vissza a Zsákbamacska című vetélkedő, a 2023-ban induló műsor két házigazdája Majka és Pápai Joci lesz.

Kemma.hu

Pápai Joci a Sztárban sztár leszek! zsűrijében

Forrás: TV2 Sajtószoba

Új kihívások várnak Pápai Jocira az új évben. A tatai énekes majkával közösen vezeti majd a 2023-ban újrainduló Zsákbamacska című vetélkedőt. Joci az új szerepért természetesen nem hanyagolja el a régit sem: nemrégiben új dallal jelentkezett.

A TV2 legújabb műsorának előkészületei már javában zajlanak. A Németországban, Görögországban, Franciaországban és Törökországban jelenleg is nagy sikerrel futó Zsákbamacska új köntösben tér vissza a magyar képernyőkre.

– Nagyon örülök, hogy Majkát meg tudtam győzni erre a produkcióra, és itt debütál majd társműsorvezetőként Pápai Joci. Azt gondolom ez a kettős a garancia az önfeledt szórakozásra – fogalmazott Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója a Zsákbamacskáról, amely amerikai produkcióként indult.

A szerencse és a gyors, jó döntések műsora

A műsor eredeti címe az angol Let’s make a deal, ami magyarul annyit jelent: kössünk üzletet. Így a játékszabályok is a szlogen jegyében zajlanak, azaz a műsorvezetők állandóan alkukat kötnek a játékosokkal, amit azok vagy elfogadnak, vagy cserébe az ismeretlen nyereményt választják. A játék a szerencsén, a gyors és jó döntéseken múlik. A hazai verzió – akár csak az amerikai - egyik különlegessége az lesz, hogy a játékosok jelmezben érkeznek, így kinézetük és performanszaik nem kevés derültséget okoznak majd a stúdióban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában