Döntés

2022.10.07. 20:23

Pápai Joci kiejtette, de visszatérhet a Sztárban Sztár leszek nehéz helyzetű kiesője

Jelentősen befolyásolhatja a Sztárban sztár leszek! folytatását Kálóczi Réka súlyos balesete, aki kedden, táncpróba között szenvedett komoly sérülést. Vajon hogy dönt a TV2? Kivel folytatja tovább Pápai Joci?

Kemma.hu

Forrás: TV2

Hét elején, a Sztárban sztár leszek! táncpróbáján érte baleset Kálóczi Rékát. A fiatal tehetség sérülései olyan súlyosnak bizonyultak, hogy azonnal mentőt kellett hívni hozzá. Azóta egy műtéten is átesett, de egyelőre nem lehet tudni, milyen ütemben sikerül felépülnie.

A Bors megkereste a TV2-t, a váratlan helyzet milyen irányban változtatja meg a műsor menetét. A laphoz eljuttatott közleményben elárulták, már dolgoznak a megoldáson.

A Sztárban Sztár leszek! teljes csapata nagyon drukkol Rékának a mihamarabbi felépülésért. Mivel egyelőre nem tájékoztatta Rékát az orvosa, nem tudjuk mennyire súlyos a térdsérülés, és a műtét után meddig fog lábadozni. A műsor alkotói jelenleg is azon dolgoznak, hogy olyan megoldást találjanak, ami a Sztárban sztár leszek! nézőinek a legjobb, és az eddigi évadokhoz hasonlóan színvonalas élő showt láthassanak

– árulta el a csatorna lapunknak.

Az biztos, a műsorkészítők most nincsenek könnyű helyzetben. Nagyon kevés idő áll a rendelkezésükre, hogy az első élő show-ig, vasárnap estig megoldást találjanak a problémára. Felmerül a kérdés, ha Réka felépülése sokáig tart, miképpen dönt a csatorna? Egyelőre nem született erről még hivatalos bejelentés, de több opció is lehetséges:

Talán kivár a csatorna, és Réka visszatér a versenybe, vagy egy már kiesett énekest „állítanak” a helyére?

Erre az esetre a legesélyesebb Kökény Dani lehetne, akit a nézők azonnal a szívükbe zártak. A nehéz sorsú fiatal énekest, akinek hatalmas kiugrási lehetőséget jelentett volna a műsor, pláne, miután a szülei lemondtak róla és a nagyszülei nevelték fel, épp Pápai Joci ejtette ki a versenyből. 

Ezzel a lehetőséggel egy újabb esélyt kaphatna, hogy a mesterének bebizonyítsa, rossz döntést hozott, amiért nem vitte magával az élő show-ba. Az sem kizárt, hogy a csatorna vasárnap csak szimpátiaszavazást fog tartani, és az első alkalommal senki nem esik ki, ezzel arányba hozva a versenyzők számát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!