Beavatkozás

2022.05.25. 11:30

Hatalmas fájdalmai voltak, azonnal műteni kellett a Tatabánya legendáját

Kiprich József már túl van a sürgős műtéten, kiderült, hogy mi okozta a szörnyű fájdalmait.

Kemma.hu

20200829 Vizslás Barátságos mérkőzés, Kiprich József egykori válogatott labdarúgó Fotó: Hegedűs Márk HM Nógrád Megyei Hírlap

Forrás: Hegedűs Márk

Fotó: Nógrád Megyei Hírlap

Nemrég műteni kellett Kiprich Józsefet, a Tatabánya legendáját, akinek hatalmas fájdalmai voltak – számolt be a Borsonline. A 70-szeres magyar válogatott ikon elmondta, hogy olyan fájdalmai voltak, amilyeneket még a legrosszabb ellenségének sem kívánna.

− A fájdalom ostorcsapás módjára villámgyorsan jött, és nem akart szűnni – emlékezett vissza Kiprich József a kellemetlen percekre. – Nem vagyok nyavalygós fajta, de mivel hányingerem is volt, orvoshoz fordultam. A tatabányai kórházban egy rövid vizsgálat után közölték velem, hogy epekövem van. Hamar a műtőasztalra fektettek, és eltávolították a babszemnél jóval nagyobb kövemet – részletezte Kipu, aki értetlenül áll a dolgok felett, mert elmondása szerint nehéz, zsíros ételeket sosem szokott enni.

A Tatabánya és a Feyenord ikonja már szerencsésen túlesett a műtéten, már a varratokat is kiszedték. Orvosa megnyugtatta, hogy nem fenyegeti hasnyálmirigy-gyulladás. 

– Olyan jól vagyok, hogy a barátaimat már elkísérem a tarjáni horgásztóhoz. Ügyes pecások, állandóan fognak is halat, de a legnagyobb bánatomra, mert imádom a halételeket, ők visszadobják a zsákmányt. Igaz, annak idején magam is visszaengedtem az egyéni csúcsomnak számító, tízkilós potykámat – mesélte Kiprich József.

Kipu az elmúlt időszakban több csapat kispadján is megfordult. A most megüresedő tatabányai edzői poszt kapcsán úgy nyilatkozott, hogy ő biztosan nem jelentkezik. Mint mondta, a jelek szerint rá és jó barátjára, Vincze Istvánra senki sem kíváncsi Tatabányán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában