kihívás

2021.10.25. 17:31

Esztergomi fodrásztanulónak drukkolhatunk a Ninja Warriorban

Október 25-én hétfő este startol a TV2-n a Ninja Warrior legújabb, harmadik évada. A műsorban megméreti magát a fiatal is.

Kemma.hu

György Krisztián

Forrás: TV2

A 20 éves György Krisztián is harcba száll a kihívást jelentő pályán a Ninja Warrior új évadában. Krisztiánnak nem ismeretlen a sport, hiszen évek óta street workoutozik, azaz saját testsúlyos edzéssel tarja formában magát. A hosszú hajú, jóképű srác emellett fodrásznak tanul. A műsorba édesanyja kísérte el, akivel Krisztián elmondása szerint nagyon közeli a kapcsolata, írja a Ripost.

György Krisztián
Fotó: TV2

A műsorban megméreti magát még Gyömrei Máté, aki már bizonyított a show-ban, ugyanis ő nyerte meg az első évadot. Rajta kívül Vajda Zsolt, a 26 éves influencer, Tóth Gergely, a 26 éves testépítő és testőr, Rácz Miklós, a 29 éves és cégtulajdonos, a 21 Strommer Soma, a második évad győztese, a 20 éves Gyimesi Máté és Molnár Bálint, a 29 éves szertorna edző is versenybe szállnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!