NBI

2020.06.13. 21:01

Hazai döntetlenjével kieső helyen maradt a Debrecen

2-2-es döntetlent játszott egymással a DVSC és a Puskás Akadémia.

A bennmaradásért küzdő Debrecen 2-2-es döntetlent játszott a vendég Puskás Akadémiával a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának szombati játéknapján.

Hatalmas elszántsággal kezdte a mérkőzést a bennmaradásért küzdő Debrecen, a hazaiak az első helyzetüket gólra is váltották.

A folytatásban kiegyenlített küzdelmet láthatott a közönség, mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek. Ezek közül egyet a nemzetközi kupaszereplésért versenyben lévő Puskás Akadémia játékosa, Knezevic értékesített. Szünet után a DVSC nagyobb sebességi fokozatba kapcsolt, a piros-fehérek többször is veszélyeztették a felcsútiak kapuját. A vezetést mégis a vendégek szerezték meg, de pár perccel később Adeniji második találatával sikerült egyenlítenie a Lokinak. A DVSC a hajrában beszorította ellenfelét, újabb gólt azonban nem tudott szerezni.

A hajdúságiak először szereztek pontot a múlt vasárnap kinevezett Kondás Elemér vezetőedzővel, de veretlenségi sorozatuk így is hat mérkőzésre nőtt.

Forrás: MTI

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!