honvágy

2020.01.23. 11:10

Németh Krisztián nem akar Amerikában maradni

Nem marad az Egyesült Államokban Németh Krisztián, a válogatott labdarúgó Magyarországhoz közelebb szeretné folytatni pályafutását.

Telki 20190610 Labdarúgás 2019 Válogatott bajnokság sajtótájékoztató Németh Krisztián portré Fotó: Tumbász Hédi Nemzeti Sport

Forrás: Nemzeti Sport

Fotó: Tumbász Hédi

A 31 éves csatár az M4 Sport Átigazolás című műsorában szerda este azt mondta, részben a honvágy, részben a válogatottbeli szereplés miatt szeretne Európában, vagy legalábbis a kontinenshez közelebb futballozni. A nemzeti csapatot illetően leszögezte: amennyiben Marco Rossi szövetségi kapitány behívja a keretbe, szívesen segíti a válogatottat pályán kívül és azon belül is.

„Kész vagyok bármilyen megmérettetésre” – emelte ki, hozzátéve: fizikálisan és mentálisan is az egyik legjobb időszakát éli pályafutása során.

A 12 éve légióskodó Németh előretekintve elárulta, foglalkozik a hazatérés gondolatával, de előtte két évig még szeretne külföldön játszani.

Forrás: MTI

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!