Extra show

2023.09.11. 11:23

Különleges látvány és színpadtechnika várja a közönséget az Eurojackpot Szuperkoncerten

Emlékezetes Szuperkoncertre készül a nemzeti lottótársaság. Szeptember 23-án a Halott Pénz, a ByeAlex és a Slepp, valamint DR BRS és vendégei estjén különleges látvány és színpadtechnika várja a nézőket a Puskás Aréna Szoborparkban.

MW

A ValMar együttes lép fel a 65 éves Ötöslottó születésnapját ünneplő szuperkoncerten a Puskás Aréna Szoborparkban 2022. október 1-jén

Forrás: MTI

Fotó: Lakatos Péter

Százharminc hangszóró, együtt több mint százezer wattnyi hangtechnika, mintegy háromszáz négyzetméternyi színpad, valamint csaknem ugyanennyi ledfal és kivetítő gondoskodik arról, hogy az utolsó sorban állók is a legjobb koncertélményt élhessék át – közölte a Szerencsejáték Zrt. hétfőn az MTI-vel.

Mint írták, a hazai könnyűzenei színtér népszerű fellépőinek műsorát különleges színpadtechnika, különböző pirotechnikai show-elemek, lángok, szikrák és füst, továbbá lebomló konfetti és 280 tűzijáték egészíti ki.

Az egész estés Eurojackpot Szuperkoncerten DR BRS DJ-producer vendégeivel a régi klasszikusokat hozza el új köntösben és több újdonság is elhangzik. 

Extra show-val készül a ByeAlex és a Slepp, valamint a Halott Pénz is.

A közlemény kiemelte, hogy a 

Szerencsejáték Zrt. húsz éve elkötelezett a fogyatékossággal élők társadalmi integrációja iránt, a koncerten most is egy, a színpad közvetlen közelében elhelyezett akadálymentes lelátó várja a fogyatékossággal élőket.

A nemzeti lottótársaság a helyszínen értékesített termékekből befolyt összeget idén is 100 százalékban az Ökumenikus Segélyszervezet részére ajánlja fel, amely a támogatást a többi közt hátrányos helyzetű családok felzárkóztatására fordítja. Tavaly a Szuperkoncert látogatói hatmillió forint értékben támogatták vásárlásukkal az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját.

A nemzeti lottótársaság ingyenes eseményére a vonattal, illetve autóbusszal érkezők idén is 50 százalékos kedvezményben részesülhetnek a MÁV-Start és a GYSEV Zrt. vonatain, valamint a Volánbusz Zrt. helyközi járatain. 

A kedvezmény bármely belföldi állomásról bármely budapesti állomásra és megállóhelyre érvényes.

Minden, a koncerthez kapcsolódó aktuális információról a szuperkoncert.szerencsejatek.hu weboldalon, valamint a nemzeti lottótársaság közösségi oldalain lehet bővebben olvasni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!