különlegesség

2020.06.19. 15:40

Hétvégén újra megnyílik az Ybl Budai Kreatív Ház

Két tárlattal is készülnek.

Az eredetileg Ybl Miklós által megálmodott, majd az MNB Alapítványok értékteremtő munkájának köszönhető, komplett felújítás után a kortárs képzőművészetnek otthont adó épület egyből két izgalmas tárlattal várja az érdeklődőket – az intézmény közleménye alapján a hirado.hu.

A Munkácsy-díjas iski Kocsis Tibor ceruzarajzaiból és egyedi installációiból készült „A Hold”, valamint a Random fotóművészeti csoport három tehetséges alkotójának „Belső tájak” című kiállítása egyaránt különleges élményt és kulturális feltöltődést kínál a látogatók számára.

„Az Ybl Budai Kreatív Ház küldetése, hogy a kortárs magyar és nemzetközi művészet kimagasló képviselőit az érdeklődő nagyközönség számára bemutassa és népszerűsítse. A járványügyi korlátozások feloldása és a közel 100 napos kényszerpihenő után, június 20-tól végre újra látogathatóak a tárlatok” – tették hozzá.

Bár az Ybl Budai Kreatív Ház a „bezártság” idején is igyekezett aktív és folyamatos kommunikációval kapcsolatban maradni a művészeteket kedvelő és pártoló közönségével, – ennek jegyében például mindkét most látható kiállítás anyaga elérhetővé vált online módon –, az igazi élmény természetesen a személyes találkozás lehetősége.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!