Krimi

2024.02.12. 10:50

Meghalt egy 6 hónapos kisfiú, megrázó, ami kiderült a tragédiáról

Mentőhelikopter is érkezett, de a kisbaba életét már nem tudták megmenteni.

Illusztráció

Forrás: Shuttterstock

Fotó: Dmitriev Mikhail

A heol.hu információi szerint csütörtökön meghalt egy hat hónapos csecsemő Tarnaörsön. A tragédia helyszínére mentőhelikopter is érkezett, a baba életét azonban már nem tudták megmenteni. A hírportál úg ytudja:

nem történt bántalmazás, a nevelőszülőknél élő kisfiú valószínűleg félrenyelhetett valamit, ezért történt a tragédia.

A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság azt a tájékoztatást adta, hogy büntetőeljárást indítottak az ügyben, de annak további részleteiről nem árulhatnak el többet.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs-vezetője a portálnak azt mondta, hogy a csecsemő életét sajnos nem lehetett megmenteni, a halál okát szakértői vizsgálat tisztázza majd.

 A Tények információi szerint a kisfiú az elmúlt időszakban került a nevelőszülőkhöz két másik gyermekkel együtt. 

Az tragédia napján az egyik kisgyerek gyámja ment látogatóba, ekkor etette a csecsemőt a nevelőanyja. Mikor a gyám elindult, a nő kikísérte a vendéget, addig betette a kisbabát az ágyba. Mire azonban visszament, a kisfiú már halott volt. 

Feltehetőleg megfulladt az előzőleg kapott tápszer miatt, de a halál pontos okát boncolás mondja majd ki. A kisfiút rögtön születése után kiemelték a családból négy testvérével együtt. Az édesanyjuk beteg volt és nagyon rossz körülmények között éltek, 16-an laktak egy lakásban.

A tarnaörsi nevelőanyához ezután került, ki gondos nevelőszülő hírében állt, de ettől függetlenül a haláleset miatt elvették tőle a másik két nevelt gyermekét is.

                  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában