Krimi

2023.12.14. 04:32

Börtönbe mehet az a budapesti edző, aki tanítványaival folytatott viszonyt

A Budapesti IV. és XV. Kerületi Ügyészség vádat emelt egy harcművészetet oktató és masszázst is nyújtó férfi ellen, aki két, a felügyeletére bízott kiskorúval is a fejlődésüket veszélyeztető viszonyt folytatott. Az ügyészség végrehajtandó börtönbüntetést indítványoz – közölte a Fővárosi Főügyészség szerdán az MTI-vel.

MW

Forrás: Shutterstock

Fotó: Doidam 10

A közlemény szerint az 51 éves férfi egy IV. kerületi harcművészeti sportegyesület képviselője és vezetőedzője volt, aki emellett külön bérelt helyiségben masszázsszolgáltatást is nyújtott.

A férfi 2015-ben edzőként és masszőrként kapcsolatba került egy 14 és egy 15 éves fiúval.

A vádlott a felügyeletére bízott kiskorúak sérülékeny érzelmi állapotát kihasználva a bizalmukba férkőzött, és éveken keresztül szexuális viszonyt folytatott velük, ráhatására a kiskorúak mással is szexuális kapcsolatba kerültek.

Emellett a vádlott alkoholfogyasztásra is rávette a fiúkat, és alkalmanként együtt italozott velük – tették hozzá.

Mindezekkel a férfi veszélyeztette a kiskorú fiúk értelmi, érzelmi, erkölcsi fejlődését.

A Budapesti IV. és XV. Kerületi Ügyészség a férfit kétrendbeli kiskorú veszélyeztetése bűntettével vádolja, és végrehajtandó börtönbüntetésre ítélését, valamint azt is indítványozza, hogy a bíróság tiltsa el kiskorúakat érintő foglalkozások és egyéb tevékenységek végzésétől.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában