Krimi

2023.10.10. 09:09

Betonfal dőlt egy kisfiúra és édesanyjára Budapesten, a gyerek meghalt

Egy iskola előtt történt a szerencsétlenség.

MW

Fotó: Bors

Meghalt egy kisfiú kedd reggel Pesterzsébeten, a Mártírok útján egy iskola előtt, miután egy teherautó betonfalnak ütközött, amely a járdán tartózkodó 9 éves Ricsire és édesanyjára dőlt – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A Bors cikke szerint 

a kis Ricsi a törmelék alá szorult, és bár azonnal segítséget hívtak hozzá, nem tudták megmenteni az életét. Édesanyja a lábán sérült meg.

Fotó: Bors

A lap cikke szerint az iskolában papírgyűjtést rendeztek, a papírokért egy teherautó érkezett, amely a tragédiát okozta.

A Borsnak megszólalt egy édesanya, aki még látta, ahogy elviszik a kisfiú holttestét.

Szerintem örökre beleégett az agyamba az a látvány, még mindig ráz a hideg

 - mondta a nő, aki hozzátette, Ricsit sokan kedvelték, mosolygós fiú volt, az iskola csapatában focizott.

A történtek után összehívták a tanárokat, a diákoknak pedig felajánlották, hogy aki akar, hazamehet. Ezután tömegesen érkeztek a helyszínre a szülők.

Meghalt egy kisfiú Pesterzsébeten, miután kőkerítés dőlt rá egy iskola udvarán
Fotó: Mihádák Zoltán / MTI

A Bors kiszúrta, hogy már a tragikus baleset előtt néhány perccel is látszott, hogy baj lesz. Egy arra járó autós fedélzeti kamerája rögzítette, ahogy a teherautó a reggeli csúcsban a kisiskolások mellett manőverezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában