Krimi

2023.09.09. 15:53

Lövések is dördültek: két család támadt egymásra Sajószentpéteren (videó)

Szerszámokkal és gáz-riasztó pisztolyokkal esett egymásnak két család pénteken Sajószentpéteren, a megdöbbentő esetet videóra is vették.

MW

Forrás: Shutterstock

Fotó: ChiccoDodiFC

A két család a forgalom közepén rontott egymásra, több autó és egy menetrendszerinti busz is arra várt, hogy abbahagyják a veszekedést. A rendőrök szerencsére hamar megérkeztek és rendet tettek.

A boon.hu-nak a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság nevében Janasóczki Attila sajtószóvivő azt mondta, hogy két Szin, illetve Szinpetri településeken élő család tagjai utaztak keresztül járművükkel Sajószentpéteren szeptember 8-án.

„A két család között már egy régebb óta tartó haragos viszony van, és amikor a sajószentpéteri Kossuth úton mindkét autó megállt, akkor az egyik járműből kiszálló férfiak szerszámnyeleket vettek elő, az egyikőjük betörte az ellenérdekű család autójának szélvédőjét, illetve több lövést is leadtak egy gáz-riasztófegyverrel”

 – mondta, és hozzátette: orvosi ellátást igénylő sérülés nem történt.

„A járőrök néhány percen belül megjelentek a helyszínen, és három személy állítottak elő a helyi rendőrőrsre, a három személyt gyanúsítottként hallgatták ki. Az intézkedő rendőrök nyugodt, de határozott és szakszerű fellépésének köszönhetően a konfliktus nem eszkalálódott, nem újult ki, hanem a kedélyeket sikerült megnyugtatniuk. Erőszakos fellépés nélkül is tudták a helyzetet kezelni” – hangsúlyozta. 

Azt is elmondta, hogy a szerszámnyeleket és a gáz-riasztó fegyvert is lefoglalták.

„A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság fegyveresen, illetve felfegyverkezve elkövetett garázdaság és súlyos testi sértés kísérlete bűntett miatt indított büntetőeljárást” – mutatott rá.

 

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában