Krimi

2023.09.03. 20:48

Halálos tömegbaleset az M3-ason: 10 autó ütközött

Egy ember meghalt, hárman megsérültek abban a tömegbalesetben, amiben összesen 10 autó ütközött az M3-as autópályán vasárnap.

Forrás: Agria Tv Bt.

Súlyos tömegkarambol történt vasárnap délután az M3-as autópályán Atkár térségében.

Az M3-as autópálya Budapest irányába vezető oldalának 72-es kilométerében 2023. szeptember 3-án 17 óra körül több jármű összeütközött. A balesetben egy személy a helyszínen életét vesztette és – a jelenlegi adatok alapján – további három személy megsérült. Ez abból a sajtóközleményből derül ki, amelyet a police.hu-n tettek közzé.

Forrás: Agria Tv Bt.

Soltész Bálint rendőrségi sajtószóvivő elmondta: a helyszínelés idejére teljes útlezárás van érvényben, a Budapest irányába utazó járműveket a Gyöngyös-Kelet lehajtónál leterelik a pályáról, akik a Gyöngyös-Nyugat csomópontnál hajthatnak vissza.

Tíz jármű érintett, több baleset is történt egymás után. Értesüléseink szerint a karambolban elhunyt utas kirepült a járműből, valószínűleg nem volt bekötve. Több súlyos sérültről is tudunk, a helyszínre mentőhelikopter is érkezett, az egyik sérültet el is szállította.

Forrás: Agria Tv Bt.

Az Atkárnál, az M3-ason történt baleset körülményeiről egyelőre nem tudni többet – írja a heol.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában