Krimi

2023.02.06. 15:43

Sokkot kaptak a szülők: fejbe lőtte magát egy kisfiú játék közben

A tízéves gyerekkel játék közben történt a baleset.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: MikeBraune

Borzasztó baleset történt szombaton a XVII. kerületben. A Metropol információi szerint a Rózsahegy utcában egy 10 év körüli gyermek 

az édesapja légpuskájával fejbe lőtte magát, miközben az udvaron játszott. Az eset után nem sokkal kórházba szállították a fiút, akit azóta bent is tartanak a vizsgálatok miatt. 

A lap felkereste az apát, akit nagyon megviselt az eset. Félti a fiát és sajnálja a történteket. Bár nem kívánt nyilatkozni az esetről, annyit elárult, hogy baleset történt.

Ebben az udvarban történt a baleset
Forrás: Metropol

A férfi elmondása szerint éppen a lakásban tartózkodott, miközben a fia kint játszott az udvaron. A férfi nem is hallott semmit, először azt sem tudta, hogy baj történt, a fiú rohant be hozzá. Ezt követően hazavitték az édesanyjához, aki mentőt hívott. Az apa azt is elárulta, hogy a gyerek már jobban van, de további vizsgálatok miatt bent tartják.

A Metropol megkeresésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság azt írta, hogy a rendelkezésre álló adatok szerint 2023. február 4-én egy XVII. kerületi lakásban egy gyermek légpuskával véletlenül fejbe lőtte magát, és súlyos sérülést szenvedett.

 A XVII. Kerületi Rendőrkapitányság kiskorú veszélyeztetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatott ki egy 48 éves férfit.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!