Krimi

2022.12.17. 19:45

Megszólalt a családtag, aki rátalált a Bódvalenkén meggyilkolt nőre: "Hálóingben volt, véresen.”

A rendőrség nagy erőkkel keresi a szörnyű bódvalenkei gyilkosság elkövetőjét. Egy idős nő az áldozat.

Illusztráció

Forrás: police.hu

Megöltek egy idős asszonyt Bódvalenkén. A rendőrök egy bejelentés alapján mentek be a bódvalenkei lakásba, ahol az ott lakó asszonyt holtan találták. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés miatt indított nyomozást. A helyszínelés és az adatgyűjtés jelenleg is folyamatban van - közölte a rendőrség. 

– A sógornőm volt a meggyilkolt Aranka – mondta a Borsod megyei hírportálnak megtörten egy bódvalenkei asszony, aki azt kérte, a nevét ne írják meg. – Ő is egyedül élt, csakúgy, mint én. Csütörtök este még jól volt, nem volt semmi baja, de péntek reggel jött szólni a szomszédja, hogy valami nincs rendben, menjek, mert Arankát még nem látták aznap és fényes nappal ég a hátsó, kinti lámpa nála. Szaladtam gyorsan. 

Láttam, hogy tényleg ég a hátsó villany, a kulcs pedig kívül volt az ajtóban. Kinyitottam az ajtót, hát ott láttam Arankát a földön, az asztal mellett feküdt. Hálóingben volt, véresen. Rögtön azt gondoltam, biztosan meggyilkolhatták. Este történhetett, mert égett a villany. Nem mertem bemenni, a szomszéddal hívtuk ki a rendőrséget. 

A rendőrök még szombaton is itt voltak a faluban, nyomoznak – sorolta elhaló hangon az asszony.

Hozzátette, minden egyedül élő idős ember fél a településen, de mit tehetnek. Hová menjenek? Elmondta azt is, hogy Aranka 74 éves volt. Egész életében szorgalmasan dolgozott, gazdálkodtak, majd a varrodában vállalt munkát Edelényben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában