Elképesztő

2022.09.09. 12:25

Az erkélyéről pisili le az ablakokat valaki, a lakók már hetek óta „vadásznak rá”

Nem tudni, milyen perverzió hajtja az egyik lakót, de az ismeretlen feltehetően az erkélyéről vizeli le az alatta lévő lakásokat.

Forrás: feol.hu

Nem mindennapi problémára hívta fel egy olvasó a feol.hu figyelmét. Székesfehérváron, a Sarló utca 12. számú tízemeletesben gyakorlatilag hetek óta „vadásznak” a lakók az elkövetőre, aki feltehetően a hatodik-hetedik-nyolcadik emelet környékén lakik, s nem tudni, mikor, de rendszeresen lepisil az erkélyéről – ír a megdöbbentő esetről a feol.hu.

 Nagyjából júliusban érkeztek az első bejelentések több lakótól, 

reggelente büdösre, húgyszagra ébrednek, s bizony néhány ablakon ott is van a nyoma a vizeletnek, amit le kell takarítani.

– Elkezdtük a nyomozást, arra kértem a lakókat, nézzék kívülről, az utcáról is az erkélyeket, ablakokat, de egyelőre nem sikerült tetten érni az elkövetőt – mondta a feol.hu érdeklődésére a ház közös képviselője, aki 

a nyilvánosság erejében bízik: hátha az illető felhagy végre az egész lakóközösséget zavaró tevékenységével, vagy esetleg valaki végre tetten éri.

– Arra is gondoltunk már, hogy esetleg egy vödörbe gyűjti a vizeletét, aztán egy nem várt pillanatban lezúdítja az ablakon keresztül. A másik lehetőség pedig az erkély. 

Kellemetlen, hogy egy ilyen jó lakóközösség esetében, mint ami ebben az épületben van, ilyen dologról kell beszélni, de valamilyen megoldást muszáj találni. 

Ha tudnánk, hogy melyik lakó a ludas, akkor a város jegyzőjénél megtehetnénk a feljelenést és elindulhatna például a birtokvédelmi eljárás. És talán végre megszűnne a probléma – tette hozzá a közös képviselő, aki kéri, ha valaki tudja, ki teszi mindezt, vagy látja őt, keresse meg a közös képviselőt – akár a Fejér megyei hírportálon keresztül is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában