Bulvár-celeb

2021.11.14. 11:36

Felfoghatatlan: dühében végzett három hónapos gyermekével egy apa

Egy férfi – miután összeveszett a feleségével – késsel támadt rá és a három hónapos ikergyermekeire. Az egyik csecsemő életét vesztette.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Románia észak-keleti Neamt megyéjében múlt szombat reggel riasztották a rendőröket. Egy tömbházban megöltek egy pár hónapos csecsemőt. A Ziare.com román hírportál értesülése szerint egy 40 év körüli férfi vitatkozott össze feleségével, aki gyermekeivel együtt tartózkodott lakásában – írja a Bors.

A vita hevében a férfi először a nőt támadta meg késsel, majd a három hónapos ikerbabáit. A nőt és a gyermekeket súlyos sérülésekkel szállították kórházba, az egyik kislány életét vesztette, a másik gyermek és az anya állapota stabil.

A család harmadik gyereke, egy 10 éves kisfiú a szomszédhoz menekült. Bár ő nem sérült meg, de olyan sokkos állapotba került a támadás láttán, hogy pánikrohammal őt is kórházba kellett szállítani.

A tettest azonnal őrizetbe vették, és megkezdték a kihallgatását.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!