Különleges lehetőség

2024.06.04. 12:23

Országos borteszt: az egyik kereskedelmi lánc kínálatát alakíthatjuk a részvételünkkel

Sőt, nemcsak a polcokra kerülő tételek kiválasztásához adhatunk szempontokat, hanem értékes nyereményekre is lehet esélyünk.

MW

Válaszaival bárki alakíthatja az üzletlánc borkínálatát

Forrás: Shutterstock

Fotó: View Apart

Országos bortesztet indított el a Spar – hívta fel a figyelmet a kezdeményezésre az Origo, azt is hozzátéve, hogy akik ismerik a kereskedelmi lánc kapcsolódó tevékenységét, azoknak ez nem meglepő, hiszen a vállalat évtizedek óta foglalkozik a magyar borkultúrával, a Spar és Interspar üzletekben az ország valamennyi borvidékéről találhatunk tételeket Villánytól egészen Tokajig. 2007-től pedig a Spar a Budapest Borfesztivál főtámogatójaként is népszerűsíti a magyar borokat, borászokat.

Indul az országos borteszt

Az üzletlánc most három korosztály borkedvelőit invitálja online kérdőív kitöltésére, ahol vannak olyan válaszadási lehetőségek is, 

amelyek egy-egy meghatározó, emlékezetes élethelyzet és a bor kapcsolatáról szólnak.

Olyan kérdésekre is válaszolhatunk, amelyeket korábban jó eséllyel nem tettek fel nekünk, és még az is lehet, hogy el fogunk gondolkodni rajtuk. 2024. május 23. és július 3. között lehet kitölteni a Spar országos bortesztjét, ezzel pedig nem csak a kínálatot alakíthatjuk, de nyerhetünk is. Egyebek mellett értékes utalványokat, jegyeket és belföldi utazásokat is, ezenfelül a MySpar applikációban akciós kuponnal ajándékoznak meg, amellyel 20 százalékos kedvezménnyel vásárolhatunk bort a Spar és Interspar áruházakban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában