Bulvár-celeb

2024.02.01. 15:45

Szívszorító részleteket árult el a válásáról Ábel Anita

A műsorvezető elmondta, mi segített neki túljutni élete egyik legnagyobb krízisén.

MW

Fotó: Karnok Csaba / Délmagyarország

Sebestyén Balázsék nagy erőkkel dolgoznak Vadon Jani méltó utódjának megtalálásán. Az utóbbi hetekben mindig egy-egy aktuális vendég foglalhatta el az egykori műsorvezető helyét. Egy-két alkalom után a hallgatók úgy döntöttek, hogy legszívesebben Ábel Anitát látnák Vadon helyén, miután szerintük kell a lendületes női energia, és mert a színész-műsorvezető csipkelődő, pikáns humora jót tenne a műsornak.

Balázsék meghajoltak a hallgatók akarata előtt, így Anita szerdán reggel beült hozzájuk a stúdióba. A beszélgetés során kiderült, hogy Ábel Anita jógaoktatónak készül, ugyanis a Bikram jóga szerelmese.

Anita őszintén beszélt arról is, hogy a jóga segített feldolgozni a válását, ami nagyon megviselte őt. A színésznő és párja osztálytársak voltak, mindent elsöprő szerelem sodorta őket egymás karjaiba, a szenvedély azonban elmúlt, és ezért senki sem hibás. Végül 16 év után döntöttek az elválás mellett.

A műsorvezető elárulta, nagyon sokat köszönhet a jógának: 

Amikor váltam, rengeteget segített a jóga, ugyanis blokkokat is old. Nekem volt olyan, hogy egy-egy ilyen póznál sírógörcsöt kaptam. Nekem ez nagyon sokat segített abban, hogy a stabilitásomat megtaláljam az életben

– mesélte élő adásban Anita, aki jelentősen le is fogyott, amikor 2018-ban véget ért a házassága. A szomorúságtól ugyanis enni sem tudott.

Hogy mit mesélt még a válásáról Ábel Anita, kiderül a Bors cikkéből. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában