Bulvár-celeb

2024.02.27. 14:00

„Nem vagyunk együtt mint férfi és nő” – őszintén vallott a gyönyörű magyar műsorvezető

13 éve ment férjhez olasz szerelméhez Novodomszky Éva, de már hét éve külön vannak.

MW

Novodomszky Éva műsorvezető

Forrás: Hajdú Bihari Napló

Fotó: Matey István

A műsorvezető és szicíliai exférje nem egyező értékrendjük ellenére közösen nevelik a fiaikat, sőt együtt építik a vállalkozásaikat is – írja cikkében a Ripost.

„Mi nem vagyunk együtt mint férfi és nő, mi együtt vagyunk mint szülők és munkatársak. Nagyon jól tudunk együtt dolgozni. Rettenetesen fel tud idegesíteni, én is őt időnként, pontosan amiatt, ami miatt mi férfi és nőként nem vagyunk együtt. 

A kapcsolatunk elején, viszonylag hamar rájöttünk arra, hogy nagyon különbözőek vagyunk és nagyon máshogy látjuk a világot. De szentül meg voltunk róla győződve, hogy ez majd változik, meg majd érünk, meg annyira szeretjük egymást, hogy ez majd összecsiszolódik. 

És kiderült, hogy ez sehogy sem akar összecsiszolódni, tehát az, hogy nem egyezik az értékrendünk, nem egyezik az, ahogy a világ alapvető dolgait látjuk, a férfi és női szerepeket, a családon belüli szerepeket, hogy kivel hogyan kommunikálunk” – fogalmazott az MTVA műsorvezetője. 

Hogy mit mondott még a házasságáról Novodomszky Éva, kiderül a videóból:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában