Ennyi az annyi

2023.12.04. 20:25

Minden kiderült: országonként ismertették a férfias méreteket

A tanulmány részletesen kitér a pontos méretekre is. A magyar férfiaknak nincs miért aggódni és a nőknek sem....

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Guryanov Andrey

Nem a méret a lényeg, hanem a technika – állítja a mondás. Azonban mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy a nőkhöz hasonlóan a férfiak is szoronganak a méreteik miatt.

Éppen ezért egy új tanulmány a napokban felfedte, mely országok férfijai rendelkeznek a legnagyobb kolbászokkal és melyek azok, ahol az alfahímeknek valóban okuk lehet az aggodalomra – írja a Daily Star nyomán a tenyek.hu. 

A kutatás szerint az átlagos péniszméret merev állapotban 5,1 hüvelyk (12,9 centiméter) és 5,5 hüvelyk (13,92 centiméter) között van.

Ebből a szempontból azonban az afrikai Szudánból származó férfiak méretei átlagon felüliek, ugyanis 17,95 centiméteressel büszkélkedhetnek, melyek a világ legnagyobbjai. Őket követik a Kongói Demokratikus Köztársaság férfi lakói, 7,06 hüvelykkel (17,93 centiméterrel).

Az európai dobogó így néz ki

Európában viszont a holland férfiak vezetik a sort, ők 15,6 centiméterrel büszkélkedhetnek. 

Ám a magyaroknak sem kell ekeseredniük, az átlagtól ők is nagyobb hímtaggal, 14,99 centiméterrel rendelkeznek.

 Sőt, még a britek is nyerő helyzetben vannak, 5,63 hüvelyk (14,3 centiméter) lóg a lábuk között.

A legkisebb pénisz címét azonban a Thaiföldön élő férfiak tudhatják a magukénak, mindössze 3,71 hüvelyk (9,43 centiméter) áll rendelkezésükre. Azonban, mivel a tanulmányban jegyzett adatokat maguk az érintett férfiak diktálták be a kutatást végző szakembereknek, így a méretek nincsenek kőbe vésve. Könnyen lehet, hogy túlzásba estek vagy éppen alábecsülték saját férfiasságukat – figyelmeztet a lap.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!