Bulvár-celeb

2023.07.24. 15:00

Végrendelkezett Pataky Attila, ez fog történni a vagyonával

Imádja az életet, de azért előretekint, és nem túl boldog attól, amit lát.

MW

Forrás: Bors

Fotó: Végh István

Pataky Attila az utóbbi időben nagyon sok megpróbáltatáson ment keresztül. Bár nemrég töltötte be a 72. életévét, és kitűnő egészségnek örvend, ő is megtette a hivatalos lépéseket vagyonát illetően.

Írtam már végrendeletet, de csak az ingóságról szól, hiszen örök életű fénylények vagyunk.b Életkapu, halálkapu – jövünk-megyünk. A dharma törvényei szerint mindenki ott van, ahol lennie kell, és kész. Haladok előre az úton. Ha holnap reggel kéne elmennem, sem érdekelne. Akkor megyek! 

– árulta el az EDDA énekese.

Minden rendben van Pataky Attila életében, azonban ami a nagyvilágban történik, félelemmel tölti el, aggódik a fiai és az unokája jövője miatt - derül ki a Bors cikkéből. 

Fotó: Imre György / Forrás: Békés Megyei Hírlap

72 év év ide, vagy oda, úgy gondolja, csodálatos élete volt és van, melyben párja is nagy szerepet tölt be.

Hol volt, hol nem volt, egy szegény legény elindult Miskolcról szerencsét próbálni. Itt vagyok, szeretet adhatok, és kapok is végtelen mennyiségűt. Számomra kerek a világ, az összes esendőségével együtt. Engem a Jóistenke nagyon szeret, mert tizenöt éve Orsival együtt létezünk. Nagyon komoly áldás, hogyha valódi párja van az embernek, ráadásul nekem Orsi a feleségem is. Egy Rák jegyű férfinak nem lehet jobb és szeretőbb társa egy Mérleg nőnél! Orsi mindig visszahúz egy vékony cérnaszállal, ha felszállok a levegőbe 

– árulta el az énekes, majd hozzátette, meglehetősen nehéz időszakon van túl.

Pataky Attila és felesége Orsolya
Fotó: Móricz István / Forrás: Bors

"Az utóbbi években nagyon sok megpróbáltatás ért, de mindből kijöttem, nem hagytam magam. Kerestem az új utakat, és most is itt vagyok egyben.Gond nélkül meg tudok csinálni kétórás koncerteket, turnéban – bármikor. Imádunk zenélni, csak az a bolond világ hagyjon minket és az emberiséget létezni. Imádom az életet!" – jelentette ki.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában