Bulvár-celeb

2023.06.18. 16:01

Így néz ki Haumann Péter sírja egy évvel a halála után

Ez elég szomorú...

Forrás: bama.hu

A színészlegenda tavaly május 28-án hunyt el. A Farkasréti temetőben kísérték végső újtára, ám egy évvel a temetés után a sír sajnos nincs túl jó állapotban. 
A Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas magyar színművész, rendező, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja május 28-án, 81 évesen hunyta le örökre a szemét, betölthetetlen űrt hagyva maga után emberileg és szakmailag is. 

Fotó: Nagy Zoltán / Forrás: Bors

Bár a temetés egy évvel ezelőtt zárt körű volt, a művészvilág számos kiválósága tiszteletét tette, az egyik legmegindítóbb búcsúbeszédet Rudolf Péter mondta.

„Legtöbbünknek, nekem is színészóriás volt. Minden rezdülésében meg tudta mutatni a legbelső és legösszetettebb emberi érzelmeket, azt, hogyan válik egy apró, jelentéktelen hangsúly sorsfordító történéssé és miként teremt, rombol a csend”

– mondta akkor a Vígszínház igazgatója.

A Bors napra pontosan egy évvel a temetést követően járt kinn Haumann Péter sírjánál, és szomorúan tapasztalták, hogy országunk egyik legkiválóbb művészének végső nyughelye lehangoló látványt nyújt a budai sírkertben.

Fotó: Nagy Zoltán / Forrás: Bors

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában