Bulvár-celeb

2023.02.06. 10:09

Potyognak a csontvázak a szekrényből: Tápai Szabina is hűtlen volt?

Újabb kínos részlet derült ki a házasságról, ezúttal Tápai Szabináról.

Forrás: Bors

Tápai Szabina nemrég bejelentette, hogy nem tűr tovább, tíz év után elválnak férjével, aki állítólag többször is hűtlen volt hozzá. Úgy fogalmozott, volt megcsalás a kapcsolatukban.  

A pletyka szerint azonban Tápai Szabina sem volt szent, legalábbis a Bors TikTok-videója alá érkező egyik komment szerint az anyuka is félrelépett. 

A minap pedig csak fokozódott a helyzet… Újabb durva vádakkal illeték az egykori kézilabdázót, miszerint második gyermeke születése előtt viszonya volt egy szintén kézilabdás férfival, akinek állítólag a kapcsolata is ráment a titkos afférra – írja a Bors.

„Nem volt titok a sportvilágban, hiszen a férfi párja egy nagyon ismert kézilabdázónő volt, aki el is hagyta, miután kiderült a megcsalás”

– olvasható a videó alatt. 

Kucsera Gábor egy korábbi interjúban saját maga vallotta be, hogy már az első gyermekük születése után válni akart, de akkor a közelgő ünnepekre való tekintettel otthon maradt, ám a Bors legutóbbi cikke szerint már akkor is mással töltötte az éjszakát.

„Egy barátnőmmel is megcsalta, amikor még a kisfia kétéves volt. Ez körülbelül nyolc évvel ezelőtt történt. Húszéves gyönyörű naiv lány, akinek nem volt veszíteni valója. Nem értettem egyet, de Kucsi kezdeményezett. Nem szabad ítélkezni, ha az etalon híresség fel akarna szedni, tízből kilenc nő belemenne”

– olvasható a TikTok-videó alatti bejegyzésben.

Amennyiben van alapja a pletykának, zavaros és valóságos érzelmi hullámvasút lehetett a házaspár élete.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában