Bulvár-celeb

2023.02.10. 11:18

Pikáns részletek: így csajozott Kucsera Gábor

Barátja, Dudás Miki igencsak érdekes történetet mesélt.

Fotó: Czerkl Gábor / Bors

Hetek óta Kucsera Gábor és Tápai Szabina válásáról szólnak a hírek. Tápai Szabina maga mondta ki, hogy megcsalás is történt, Kucserát pedig azóta hírbe hozták a Szerencsekerék szépségével, Sydney van den Bosch-sal és Nagy Melanie-val, G.w.M. exével is.

A Szerencsekerék című műsorban most pedig megszólalt Dudás Miki olimpikon, Kucsera egyik barátja is, és elmondta, hogyan csajoztak ketten.

„Az első felnőtt világversenyén, akkor robbant be. Sikeres sportoló volt, nagyon szerették a lányok. Kimentünk a közönséghez autogramot osztani, én odavergődtem a Kucsi mellé, hátha csurran-cseppen valami. Mindenki a Kucsit akarta, rólam azt sem tudták, ki vagyok, csak mentem utána. Oda is jött egy fiatal lány, mondta, hogy szeretne autogramot. Mondta neki a Kucsi poénból, hogy akkor cicire, ha lehet. A csajszi erre fogta, és mindenki előtt elővette mind a két mellét. Kucsera aláírta az egyiket, én a másikat” – mesélte a life.hu cikke szerint.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!