Viharos szerelem

2022.06.03. 06:46

Válságba került Onyutha Judit kapcsolata

Az egykori műsorvezetőnő és párja között gyakori a vita, elköltözésről azonban eddig nem volt szó, képesek voltak túllendülni a nézeteltéréseken. A jelek arra utalnak, hogy most azonban komolyabb mélypontra került a kapcsolatuk.

Alig pár órán keresztül volt látható csütörtökön Onyutha Judit hivatalos Facebook-oldalán egy elkeseredett üzenet: „Vége, valami megszakad.” A posztra azonnal jöttek is az érdeklődő kommentek, az egyikre pedig így válaszolt Judit: „Zoli elhagyott.” 

A poszt pár óra alatt eltűnt, ennek ellenére sokan voltak, akik találgatni kezdtek, mi történhetett, ami annyira elkeserítette a műsorvezetőt, hogy a nyilvánosság előtt öntötte ki a szívét. 

Onyutha Judit és párja, a szakácsként dolgozó Zoltán tíz évvel ezelőtt találtak egymásra. Judit nem sokkal a megismerkedésük előtt vált el a gyermekei apjától, sokan féltették is, hogy egy ilyen erős lelki trauma után képes lesz-e újra felhőtlenül szeretni. A kétkedőknek nem lett igazuk, a páros kitartott egymás mellett igaz, a családi barátok szerint igencsak vehemens kapcsolatban élnek. Nemritkák az ajtócsapkodások, a hangos veszekedések, de a felek rendre tudják, illetve eddig tudták kezelni a helyzetet, a veszekedések után mindig kibékültek egymással. 

Tíz éve találtak egymásra Fotó: M1/Család-barát

Bár az egykori műsorvezető már rég visszavonult a nyilvánosságtól és egy vidéki iskolában tanít, több eset is volt, amikor közös szereplést vállaltak. 

– Igazán szerencsésnek mondhatom magam, hogy viszonylag friss válás után egymásra találtunk. Sokan mondják olyankor, hogy félnek fejest ugrani egy új kapcsolatba, vagy éppen soha többé nem is akarnak házasságot, de én épp a másik véglet vagyok. (...) A párommal egy reális közös talajon állunk, szeretjük egymást. Nagyon összecsiszolódtunk az elmúlt évek alatt, Zoli lett a másik felem – nyilatkozta korábban egy magazinnak Onyutha Judit. 

A Bors információi szerint a mostani mosolyszünetet is egy hangos veszekedés előzte meg, ezután írta ki Judit a Facebook-oldalára, hogy Zoltán elhagyta őt… A családi barátok úgy vélik, hogy az elmúlt közös évek elég erős talajt biztosítanak ahhoz, hogy megint kibéküljenek, bár mindkét félnek komolyan dolgoznia kellene azon, hogy működjön a kapcsolatuk, különben előbb-utóbb eljön az utolsó összeveszés is. 

Onyutha Judit
Vajon még kibékülhet a volt tévés és párja? Fotó: ORIGO

A Bors kereste az ügyben Onyutha Juditot, aki interjún kívül azt mondta, hogy nem a nyilvánosságnak szánta azt a posztot, és már le is törölte, ezért nincs miről nyilatkoznia. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában