Ez az igazság

2022.06.16. 08:55

Kitálalt az ügyvéd: valójában ilyen volt Berki Krisztián és Mazsi házassága

Berki Krisztián ügyvédje elmondta, milyen volt a celeb anyagi helyzete a halála előtt. Arról is beszélt, milyen volt a házassága Mazsival.

Berki Krisztiánról elterjedt az a pletyka, hogy hatalmas adósságot hagyott a családjára, de kiderült, hogy ez így ebben a formában nem igaz. A celeb egykori ügyvédje nyilatkozott erről.

„Neki is volt egy vagyonkezelési szerződése, amit a halála előtti évben kötött, amiben ő rendelkezett – kvázi előre látva ezt – a halála esetére szóló kedvezményezetti pozícióban lévő személyekről. Az nem egyenlő azzal, hogy valakinek nincsen semmi a nevén” – mondta az ügyvéd az RTL Klubon. Hozzátette, rendelkezett arról is, hogy halála esetén ki milyen kedvezményezettje a vagyonának.

Arról is beszélt, milyen volt a házassága Berkinek Mazsival. Kiderült, hogy az elmúlt fél évben nem alakult jól a kapcsolatuk, pszichológus segítségét is kérték, hogy rendbe tudják hozni a házasságukat. Ez az ügyvéd szerint nem igazán sikerült.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!