Tervei vannak

2022.06.08. 11:03

Bodrogi Gyula elárulta, hogy mikor lép újra színpadra

Nemrégiben kórházba került Bodrogi Gyula. Szerencsére a színészt azóta kiengedték és már otthon lábadozik, de nem szeretne túl sok időt pihenéssel tölteni, mert már visszavágyik a színpadra.

A színésznek komoly beavatkozása volt: egy szívkoszorúér-problémát kellett megoldani. Utóbb a tüdeje vizesedett be, ezért került be másodszor is az egészségügyi intézménybe.

Az újabb ügyben ismét régi barátja, dr. Merkely Béla professzor intézkedett. Már csak az időközben kiújuló csípő- és derékfájdalmának kell a végére járni. Nem ízületi kopásról van szó, vagyis nem kap csípőprotézist – ahogy arról a szerdán megjelenő hot! magazin beszámol.
Ha a csípőmet is rendbe teszik, akkor utána pihenek egy kicsit, majd végre irány újból a színpad! Nagyon hiányzik, hogy játszhassak, nem is beszélve a vadászatról, amit még régebb óta nem gyakoroltam– vázolja fel a lapban a terveit a színművész.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!