Megrázó vallomás

2022.04.02. 15:32

A magyar énekes felesége: halálos betegsége volt a kislányomnak, de végigcsináltuk

Caramel és felesége, Szilágyi Szilvi kislánya mindössze három éves volt, amikor leukémiát diagnosztizáltak nála.

Caramel felesége, Szilágyi Szilvi tizenkilenc évesen esett teherbe kislányukkal. Szofi hároméves volt, amikor a betegséget diagnosztizáltak nála, az influenszer Lilu sminkműsorában beszélt arról, min mentek keresztül - írja a Bors.


„Akármilyen súlyos volt az életünk abban a nyolc hónapban, a legnyugodtabb időszakunk volt. 

A mai napig emlegetjük a férjemmel, nem tudom, hogy a social média hiánya okozta ezt, vagy az, hogy kizártunk mindent, de akkor csak Szofi volt nekem nyolc hónapon át, csak vele foglalkoztam. Azon a napon kapcsoltam magam vissza, amikor lecsöppent az utolsó csepp kemoterápiánk, és azt mondta az orvos, hogy kész vagyunk, végig csináltuk” - fogalmazott a fiatal édesanya, aki nem negatívként tekint vissza erre az időszakra.

 

 

Ezt csak tényleg az értheti meg, aki végig csinálta, aki ebben benne van. Ezt nem tudja felfogni az ember, és senkinek sem kívánom, hogy ezt átélje

- tette hozzá.

Szilvi elmondása szerint már gyermeke betegsége előtt is voltak olyan dolgok az életében, amikhez hamar fel kellett nőnie. Szülei korai válása miatt édesanyjuk egyedül nevelte őt a testvéreivel.

„Ez a betegség megtanított... Tudtam magamról, hogy egy nagyon jól terhelhető ember vagyok. Szívós vagyok, és a nehézségekből, fájdalmakból erőt gyűjtök, ad egy löketet. 

Soha nem gondoltam, hogy időm van arra, hogy kibőgjem magam, ezt felesleges dolognak tartottam. Nyilván volt egy két hét, amikor megtudtuk, hogy Szofi beteg lett, akkor voltak mélypontok, de gyorsan megráztam magam. Amikor befejeztük a kezelést, akkor leültem egyedül és végig gondoltam ezt az egészet az én szemszögemből, és nem gondoltam volna, hogy ennyire szívós vagyok” - mondta.

Ezek után úgy gondolja, bármit végig tud csinálni.

Igen, halálos betegsége volt a kislányomnak, amit végig csináltunk, de az élet megy tovább. Sikerült úgy folytatni az életünket, hogy levontuk a konklúziót és tanultunk belőle, az egész család, és felülemelkedtünk ezen az egészen
- fogalmazott az énekes felesége.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában