Nem semmi

2022.03.18. 06:45

Súlyos összeget követel volt felesége Kulcsár Edina szerelmétől, G.w.M-től

Varga Márk G.w.M rapper a Mokka adásában elárulta, hogy volt párja, Melanie letiltotta őt, így gyermekeivel korlátozottan kommunikál.

Kulcsár Edina szerelme arról panaszkodott a TV2 reggeli műsorában, hogy ő vett egy telefont a kislányának, így tud valamennyit kommunikálni vele, mert volt felesége a saját telefonján már letiltotta a számát, így azon nem érte el őket. A gyerekeket ritkán látja, de miattuk is szeretné rendezné a kapcsolatot, szerinte az ő lelki egészségüket is figyelembe kell venni a válásnál.

 

Szóba került a gyerektartás is, exe szerinte súlyos összeget követel tőle. "Felajánlottam neki azt, hogy próbáljunk meg privátban megegyezni, minden fajta hivatalos papír és végzés nélkül. Erre mindig az volt a válasz, hogy majd az ügyvédek... Végül az ügyvéd olyan levelet írt az én ügyvédemnek, hogy annyit két vezérigazgató nem keres egyben szerintem, úgyhogy azzal nem tudtam azonsulni" - mondta az összegről, ami volt felesége szeretne kapni. Hozzátette, hogy ő igyekszik mindent megadni nekik, és igyekszik megállapodni vele, hogy segítse őket anyagilag ebben a nehéz helyzetben - írja az Origo.

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!