Minden nagyon gyorsan történt

2022.03.23. 11:04

Nem mindenki örült Tilla házasságának

A TV2 műsorvezetője a magánéletében is sikeres, évtizedek óta házas, feleségét, Korpás Krisztinát a kilencvenes évek végén, a TV3-nál ismerte meg.

Az első randevú után egy héttel Till Attila már össze is költözött Krisztinával, akkora volt a szerelem. Négy hónappal később házasodtak össze, egy héttel az esküvő után pedig Korpás Krisztina már várandós volt első gyermekükkel.

Az idilli házasságban élő páros egyik legjobb barátja évtizedek óta Csonka András, aki érdekes dolgot árult el arról, anno miért nem örült annak, hogy a barátai egymásra találtak.  

„Annyira azért nem örültem ennek a házasságnak, mert ha a barátnők férjhez mennek, gyerekeket szülnek, akkor rám már kevesebb idő jut. De Tilla és Kriszta esetében ez nem így történt. Ők tényleg a barátaim, mégpedig aranykártyásak, ami azt jelenti: bármi történjék, én ott vagyok nekik, és ők is nekem” – mesélte Csonka András a Storynak.

 

Forrás: TV2 / Mokka

Az 57 éves színész még a kilencvenes évek elején ismerkedett össze Krisztával, akit a nő édesanyján, a szinkronrendező Juhász Annán keresztül ismert meg. Rengeteget jártak akkoriban bulizni, hatalmas volt köztük az összhang.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!