Megrázó részletek

2022.03.18. 05:56

Ezen múlott Révész Sándor élete

Az énekes szerencsére nem volt egyedül, amikor megtörtént a baj.

Mint mi is megírtuk, a Piramis legendás énekese hétfőn kórházba került, sztrókot kapott. Szerencsére a jelek szerint az állapota nem romlik, inkább javul, és az orvosok szerint a sérült funkciók helyreállíthatóak. Hála istennek, időben került jó kezek által jó kezekbe; a kórházban mindent megtesznek érte.

A legendás rockénekest jelenleg is kórházban kezelik, elzárták a külvilágtól, csak a felesége látogatja. A barátai és a pályatársai egy emberként imádkoznak a teljes felépüléséért

Csütörtökön az is kiderült, hogy Zalatnay Sarolta elsőkézből értesült arról, hogy pontosan mi történt Révész Sándorral. 

Cini elárulta, hogy Révész Sándor feleségének, Judit asszonynak a lélekjelenléte kellett ahhoz, hogy a legendás énekes most a körülményekhez képest jó állapotban legyen, és ne következzen be a lehető legrosszabb - írja a Bors.

– A nejével beszéltem, ő maga hívott fel, ami nagyon jól esett. Azt mondta, csütörtökön újra meglátogatja Sándort a kórházban és átadja neki, hogy mi mind imádkozunk érte, szeretjük, és nagyon sokat gondolunk rá.

Egy sztróknál soha nem lehet tudni, hogy pontosan mi történt. A neje szerencsére időben észrevette, hogy baj van. Ez mentette meg Sándort attól, hogy a sztrók ellenére sem sérült a beszédközpontja, valamint a végtagjai is mozognak. Így is sokat kínlódott, ennyit mondott nekem a felesége – árulta el a lapnak  Zalatnay.

Azt még mindig homály fedi, hogy pontosan hol és mikor történt a baj. Annyi azonban kiderült, hogy 

Révész agyának jobb oldalát érintette a baj, a beszédközpont nem sérült, az orvosok szerint minden esély megvan a legendás énekes teljes felépülésére. 

A művésztársakat, köztük a rocksztár egykori szerelmét, Zalatnay Saroltát ennek ellenére mélységes aggodalommal töltötte el a hír, Cini imára szólította fel a rajongókat. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!