Ijesztő hírek

2021.11.26. 15:00

Drámai diagnózis: Fásy Ádámmal közölte az orvos, meg fog halni

Fásy Ádám a legnagyobb nyugalommal ment el egy rutinvizsgálatra, ami után percekkel már a rohammentőben találta magát, majd szinte azonnal a műtőbe tolták.

Fásy Ádám idén tavasszal kapott szívinfarktust, de ő csupán gyengének érezte magát, így esze ágában sem volt orvoshoz menni. Szerencséjére felesége makacskodott, így végül Ádám elment a háziorvosához. Az ezt követő drámai órákról az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor felvételén mesélt.

Egy hétig megfázásos tüneteim voltak. Néha görcsölt a mellkasom és időnként fájt a bal karom. Rosszul éreztem magam, Marika pedig mondta, hogy el vagyok szürkülve. 

Lepihentem és nagyon jót aludtam. Majd ébredés után arra gondoltam, hogy mozgok kicsit az ellipszis trénerrel, de a feleségem mondta, hogy inkább az orvoshoz menjek. Én végül engedtem az unszolásának- kezdte a mulatós király a LifeTV péntek este adásba kerülő műsorának felvételén.

Hajdú Péternek mesélt a szörnyű időszakról

Forrás: LifeTV

Az orvos megcsinálta az EKG-mat és azonnal mondta, hogy üljek le és ne mozduljak. Azonnal mentőt hívott és már vittek is a kórházba. Ültem az ágyam szélén és már épp fel akartam állni, amikor jött egy nővér és rám parancsolt, hogy maradjak ülve. Vért vettek, majd nem sokra rá szalad egy nővérke, hogy azonnal mennünk kell az ultrahangvizsgálatra. Közben 

hallottam, hogy valaki telefonál, hogy kell egy műtő, de nem tudtam, hogy rólam beszélnek. Jött a doki és én mondtam neki, hogy akkor a vizsgálat után én mennék haza, mert itt vár a feleségem. Ekkor közölték velem, hogy én nem mehetek sehová, mert meg fogok halni...

- mesélte a döbbent Hajdú Péternek Fásy Ádám, aki így tudta meg, hogy szívinfarktusa volt és alig egy órája volt hátra az életéből, amikor megkapta azt a két életmentő érhálót, amelyek végül megszüntették a két elzáródást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában