Hamiltonnak szurkol

2019.03.17. 13:09

Levelekkel bombázzák a férfiak Stollár Fannyt

Rengeteg férfitól kap üzenetet a gyönyörű magyar teniszező, ám senkinek sem válaszol, ugyanis jelenleg csak sportkarrierjére szeretne összpontosítani.

Fanny Stollar of Hungary in action during the first qualification round at the 2018 US Open Grand Slam tennis tournament, New York, USA, August 22th 2018, Photo Rob Prange / SpainDPPI / DPPI

Forrás: SpainDPPI / DPPI / AFP

Fotó: Rob Prange

A négy Grand Slam-viadal – Melbourne, Wimbledon, Párizs, New York – közül az utóbbin, az US Openen nyerne a legszívesebben, mert kedveli az amerikai versenyeket – nyilatkozta a Borsnak még vasárnapi guadalajarai páros győzelme előtt a sportoló.

Fanny elárulta: az egyik fő célja az, hogy jövőre ott legyen a tokiói olimpián. De az is kiderül az interjúból, hogy a Forma-1 eseményeit is követi, és Lewis Hamiltonnak drukkol.

Megtudjuk, hogy számos rajongótól kap üzenetet, de mint mondja, senkinek sem válaszol, mert most csak a teniszre összpontosít. Arra a kérdésre, hogy milyen típusú férfiak tetszenek neki, a sportoló csak annyit válaszolt: „Nincs férfiideálom.”

Borítókép: Stollár Fanny a tavalyi US Open egyik összecsapásán

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!