Friss hírek

2005.12.17. 17:55

Kifütyülték Kuncze Gábort

Kifütyülték, folyamatos bekiabálással zavarták meg Kuncze Gábort tegnap este azon a nyilvános fórumon, amelyet az SZDSZ-elnök kétnapos nagyváradi látogatása végén tartottak.

BAMA

Az Ady Endre Gimnáziumban az RMDSZ szervezte nyilvános fórumra a több nagyváradi ifjúsági szervezet tagjaiból álló csoport NEM-feliratokkal érkezett, írja az Erdély Ma hírportál. Az Együtt az Európai Unióba cimű rendezvényt Lakatos Péter RMDSZ-es parlamenti képviselő vezette, és azon az integráció egészségügyre, gazdaságra kifejtett hatásairól volt szó. Amikor a „magyar" szót kiejtették, vagy Kuncze Gábor megszólalt, hangos taps és bekiabálás zavarta a beszédeket. A fiatalok a magyarországi politikust egyházellenességgel, nemzetárulással vádolták. A fórumon többen nehezményezték, hogy a közönség soraiból érkezÕ kérdésekre a politikusok nem válaszoltak, és a magyarságot érintő problémákról sem beszéltek, írja az Erdély Ma hírportál.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!