Friss hírek

2005.12.02. 17:56

Kate Moss végleg szakított drogos barátjával

"Bárcsak soha ne találkoztam volna vele!" - tört ki könnyekben állítólag a világhírű fotómodell, amikor megtudta, hogy korábbi szerelmét megint letartóztatták, mert kábítószert találtak nála. Pete Doherty minden fogadkozása ellenére otthagyta az elvonókúrát, pedig Kate beígérte, hogy örökre szakít vele, ha nem állja a szavát.

BAMA

A gyönyörű manökennek csaknem ráment a karrierje tavaly nyáron arra, hogy nyilvánosságra került egy videofelvétel, amelyen Dohertyvel mindketten láthatóan kábítószer hatása alatt voltak. Mosst a vele szerződő cégek akkor eltiltották a fotózástól. A modell azonban nyilvánosan bocsánatot kért, és részt vett egy egyhónapos leszoktató kúrán. Az ő élete, úgy tűnik, rendbe jött, rockénekes barátja azonban nem képes szakítani káros szokásával. Moss viszont most vele szakított, a jelek szerint véglegesen. Nem biztos, azonban, hogy nyugta lesz Doherty-től. Az énekes ugyanis kilátásba helyezte, hogy megjelenteti kapcsolatuk intim részleteit, amiből jelentős bevételt remél. A kiteregetés viszont lehet, hogy megint kellemetlen helyzetbe hozza a világhírű szépséget.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!